Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Posts Categorized / Auti, motori i ostalo

podvala-krivo-parkirani

Podvala za vlasnike krivo parkiranih vozila

Svakog dana možemo svjedočiti velikom broju krivo parkiranih vozila (parkirani preko 2, 3, 4 mjesta, ukoso, preko invalidskih mjesta, itd.). Ovaj dečko je odlučio smjestiti takvim vozačima te im je aute pošarao sprejem koji se može obrisati. Pogledajte reakcije vlasnika vozila!

Komentari isključeni za Podvala za vlasnike krivo parkiranih vozila
nesreca-autocesta-boce

Nesreća na autocesti

Onboard snimka na kojoj se vidi nesreća na autocesti u kojoj sudjeluju 2 kamiona, od kojih jedan prevozi velik broj plinskih boca. Zapaljene boce su letile na sve strane, dok je kamion u potpunosti izgorio.

Komentari isključeni za Nesreća na autocesti
f1-pit-stop

Ferrari F1 pit stop

Impresivna snimka u kojoj Ferrari ekipa zamijeni kotače na formuli u doslovno dvije sekunde!

Komentari isključeni za Ferrari F1 pit stop
audi-s5-zimske-radosti

Zimske radosti u rusiji

Postoji hrpa filmića po internetu vezanih uz Ruse i njihove ludosti, ali jeste li ikada vidjeli kako izgledaju njihove snježne radosti u autima? Baš i ne dobro, završe sa razbijenim Audijem S5 i autobusnom stanicom u dijelovima!

Komentari isključeni za Zimske radosti u rusiji
sto-bi-napravio-sa-1000e

Što bi napravio sa 1000€?

Urednici stranice KažiTi pitaju mladića što bi napravio sa 1000€. Odgovor je malo iznenađujuć – kupio bi Golfa 2, ali ne bilo kakvog! Pogledajte kakvog!

Komentari isključeni za Što bi napravio sa 1000€?
najveci-burnout

Najveći burnout ikada

Vlasnici raznih autiju su se okupili te realizirali svoje lude ideje – da na jednom mjestu u isto vrijeme spale gume na autima. Kako je završilo? Ne znamo, ništa se nije vidjelo 🙂

Komentari isključeni za Najveći burnout ikada
lezerno-razbijanje

Ležerno razbijanje auta

Snimka je sa OnBoard kamere u automobilu. Žena vozi po kišnom vremenu te u jednom trenu izgubi kontrolu nad automobilom. Ostaje sasvim smirena unatoč tome što se auto okreće na krov i što posvuda lete komadići stakla.

Komentari isključeni za Ležerno razbijanje auta
proces-proizvodnje-trabanta

Proces proizvodnje Trabanta

Pogledajte kako su se nekada proizvodili Trabanti. Zračnosti i zazori su se popravljali rukama, nogama, čekićem… jako zanimljivo 🙂

Komentari isključeni za Proces proizvodnje Trabanta
sudar-prijatno

Intervju vozača koji je izazvao sudar

Vozač Fiat Brave je udario 2 automobila pri izlasku iz garaže te na kraju prešao u suprotni smjer i frontalno se sudario sa drugim automobilom. Vozač kaže kako je vozio polako, prijatno i oslobođeno.

Komentari isključeni za Intervju vozača koji je izazvao sudar
otac-godine

Otac godine

Titulu “otac godine” dodijeljujemo ovom tati koji je snimao svoga sina kako se spušta biciklom niz livadu. Sve bi bilo u redu da se dijete nije zaletilo u drvo i da otac nije nastavio snimati dijete i smijati se, umjesto da potrči vidjeti dali mu se što dogodilo 🙂

Komentari isključeni za Otac godine
rally-kuca

Rušenje kuće – automobilom!

Nezgode u rally disciplini su vrlo česte, ali ovako nešto se ne viđa svaki dan. Vozač je u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u kuću, koja se pritom urušila 🙂

Komentari isključeni za Rušenje kuće – automobilom!
kompilacija-kamioni-prikolice

Kompilacija razbijanja kamiona, prikolica

Kamera je postavljena u blizini nadvožnjaka kroz koji svakodnevno prođe velik broj automobila i kamiona. Većina kamiona prolaskom ispod nadvožnjaka ostane bez tovarnog prostora ili tereta zbog premale visine nadvožnjaka.

Komentari isključeni za Kompilacija razbijanja kamiona, prikolica
Stranice:123