Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Provođenje vikenda

Komentari isključeni za Provođenje vikenda

Sretnu se tako tri direktora, stari znanci i dobri prijatelji. Pričajuo svojim životima i zaključe da im u brakovima baš i nije kako bitrebalo biti.

– To je zbog toga što puno putujemo. Stalno izbivamo iz kuće, puno smona prijemima, družimo se s drugim ljudima dok nam supruge sjede kodkuće. Vrijeme je da i njima pružimo malo romantike i lijepog provoda.

Složiše se svi i dogovore da svatko povede svoju suprugu na romantični vikend.

Nakon što je vikend prošao, opet se sretnu na razgovoru. Prvi imamodricu na oku. Drugi ima ruku u gipsu. Treći ima nogu u gipsu. Prvipriča:

– Bili smo u jednom malom romantičnom hotelu. Odveo sam je na večeru, aposlije na ples. Bilo nam je odlično. Poslije smo otišli u sobu,upalili svijeće i uzajamno se masirali egzotičnim uljima. Seks iza togapotrajao je skoro do jutra. Bilo je odlično.

Pitaju ga:

– A odakle ti masnica?
– Ah, to. Ma ujutro, kad sam se probudio, mašim se za novčanik i onako,instiktivno izvadim 100 eura i pružim ih ženi. Shvatio sam što samnapravio tek kad me žena zviznula.

Drugi priča:
– I mi smo imali sličan provod. Krasan hotel, večera,ples i izvrstan seks. Ja sam ujutro, isto tako instiktivno, izvadio 100eura i pružio ženi, a ona mi kaže, jednako tako instiktivno, da jecijena sad 150 eura. Ni ona nije shvatila što se dogodilo dok nisamzamahnuo šakom. Na moju žalost, promašio sam nju, ali sam pogodio cijevradijatora. Slomio sam šaku.

Treći priča:
– I mi smo bili u super hotelu, soba na katu, odličan pogled, provelise jednako dobro kao i vi i imali predivan seks. Jutro je bilo jošbolje – nastavili smo s jutarnjim seksom, bilo je fantastično. Tolikosmo se iscrpili da smo zadrijemali. Probudilo nas je kucanje navratima. Žena se prenu i vikne Moj Muž! – a ja kroz prozor…