Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

I tako je počela svađa

Komentari isključeni za I tako je počela svađa

1) I tako je pocela svadja…
Pitao sam svoju zenu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 €. Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 65 €. Rekao sam joj da bi joj gajba piva vise pomogla da se oseća lepom.

2) I tako je pocela svadja…
Pre par dana sam pitao zenu gde bi volela da idemo za godisnjicu braka. Rekla je: “Negde gde davno nisam bila.” Predlozio sam joj kuhinju.

3) I tako je pocela svadja…
Dok sam gledao omiljenu emisiju, zena je sela kraj mene i pitala: “Sta ima na TV-u?” – “Prasine…”, rekao sam joj.

4) I tako je pocela svadja…
Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon. Rekla je da zeli “nesto crveno, sto od 0 do 130 dostize za 3 sekunde.” Kupio sam joj vagu.

5) I tako je pocela svadja…
Moja zena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim sto vidi: “Osecam se uzasno; stara sam, debela i grozna. Odmah da si mi dao kompliment!” Rekao sam joj da joj oci jos uvek savrseno funkcionisu.

6) I tako je pocela svadja…
Bio sam sa zenom na godisnjici njene mature. Jedan od prisutnih je bio pijan, ali nije prestajao da redja casu za casom. Pitao sam zenu da li ga poznaje. “Naravno,” rekla je, “dugo smo bili zajedno i kad smo se razisli, poceo je da pije i od tada nije prestao.” Rekao sam: “Ko bi rekao da ce toliko dugo da slavi…”