Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Novi život u Americi

Komentari isključeni za Novi život u Americi

Na sredini Paškog mosta, na samom rubu ograde, stoji prelijepa i savršeno građena plavuša. Gleda dolje u sinje more i hoće se ubit’.

Tada naiđe mladi i naočiti pomorac u uniformi:
“Djevojko, što to radiš nasred mosta?” –
poviče pomorac.

“Ma, hoću se ubiti, svi me muškarci svaki dan samo žele ševiti i ništa više, nitko se ne bi sa mnom družio i razgovarao!” – odgovori tužno plavuša

“Nemoj tako, nismo svi isti, evo ja se upravo danas ukrcavam na brod za Ameriku, pa, ako hoćeš¡, kreni sa mnom na besplatni put. Možeš spavati na drugom krevetu u mojoj kabini, a ja ću ti potajno donositi hranu. Samo obećaj mi da ćeš ostati skrivena u mojoj kabini, jer ako te kapetan otkrije oboje smo nastradali.”

Pomisli plavuša: “Evo nade za bolji život u Americi!” I tajno se te noći ukrca s njim na brod….

Prvog dana donese pomorac doručak u kabinu i vrati se na posao. Donese joj ručak i opet se vrati na posao. Navečer joj donese večeru i mrtav umoran od posla sruši se u svoj krevet i zaspi.

I tako isto bijaše i drugi,i treći i peti dan…

A plavuši, iz dana u dan, pomorac sve draži i draži, pa nakon tjedan shvati da se zaljubila u njega. Kada je te večeri došao u kabinu, ona ga poljubi i završe u žestokom seksu….

I tako ploviše oni dva i pol mjeseca.Danju on bi radio, a ona bi, zahvalna i sretna, s uživanjem čistila i pospremala njihovu kabinu. A svaku bi večer uski brodski krevet glasno škripio od njihovog strasnog sexa.

Sve dok jednog prijepodneva u kabinu slučajno ne uđe kapetan broda.

Ugleda prekrasnu plavušu i u čudu je upita:

“Djevojko, što Vi radite na mom brodu?”

“Ma, znate, kapetane… ja sam se htjela ubiti, jer me svi muškarci žele samo ševiti i nitko od njih ne bi se sa mnom družio i razgovarao. Spasio me Vaš mladi pomorac i poveo ovim brodom na put u Ameriku. Riskirao je svoj posao kako bi mi pomogao i predivan je prema meni, cijeli dan naporno radi i donosi mi hranu. Zavoljeli smo se i svaku večer istinski vodimo ljubav dok se naše duše i tijela spajaju u jedno. Razni pokvarenjaci više ne iskorištavaju moje tijelo, više me nitko kako vi muškarci odvratno kažete – ne “jebe”…”

Kapetan je mirno pogleda preko svojih naočala i hladnokrvno odgovori:

“Jebe on Tebe, srećo, jebe … Ovo je, dušo, trajekt Split – Brač!”