Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Blizanci

Komentari isključeni za Blizanci

Odgovorajući partner: Blizanci
Sretni brojevi: 5, 6, 8
Sretni dani: srijeda, petak
Boja: siva

Muškarci

Muškarac rođen u znaku blizanaca je plemenit po duhu i lijep po tijelu. Njegova vrata su uvijek otvorena za svakog tko treba pomoć. On je dobročinitelj i onda kada nema što da dade, jer pruži lijepu riječ koja dolazi iz srca.

To je misaoni muškarac, pun duha koji istražuje, luta, buja i previre. Mnogi ga osuđuju, jer ne mogu shvatiti njegovu širinu i veličinu, osobito ako ga ocjenjuju prema stečenim materijalnim dobrima. Njegovo bogatstvo je u njegovoj duši, koja oko sebe zrači radost, snagu i volju za životom.

Ističe se kao diplomata, pun je takta i suosjećaja. Samostalan je, društven, ali ne traži da mora imati prijatelje. Njegova pojava navodi čovjeka da mu se otkriva i povjerava, pa zna mnoge tajne.

Posjeduje dar prilagođavanja situaciji u kojoj se nađe, pa i drugima pomaže ako je situacija teška i opasna. Uopće, ako je nekomu potrebna pomoć, u njega će je uvijek naći.

U razgovoru je uvijek prvi, jer je dobar govornik, svestran i lukav. Lukavstvom se mnogo puta služi u svom radu i iznenađuje okolicu bogatstvom svojih ideja. Voli putovati i upoznati svijet, cijeni ljepotu i prava je umjetnička duša.

Kroz život znade proći kao bohem, jer ne traži bogatstvo.Mnogo poteškoća ima u životu baš zbog toga što mu uvijek nedostaje novac, a mnogo puta i vrlo malena svota, koja bi mu, da je ima, donijela rješenje problema.

U svakom društvu se osjeća kao kod kuće, ali nigdje se ne veže. Voli žene i ima uspijeha u ljubavi, jer je po svojim osjećajima vječito mlad. Taktičan je i zna upravljati svojim vladanjem i željama.

Ljubav prima kao dar prirode. Ubraja se među one koji su vječno mladi, zaljubljivi i skloni ljubavnim avanturama. Ako u jednoj avanturi nema uspijeha, brzo traži drugu. Ako se negdje «opeče» nije ogorčen nego to prima kao «cijenu ljubavnog rizika».

Brak je za njega gubitak slobode, pa se ponaša kao zatvorenik – želi pobjeći. Treba ga kao takvog primiti i shvatiti. Pod starost je nespokojan i žali za mnogo propuštenih sretnih dana u mladosti.

Žene

Žena koja je pod tim znakom rođena, lijepa je i puna ženstvenosti. Svojom nježnošću i ljubaznošću sve osvaja i kuda se kreće svi je vole. Umjetnik je po svojoj duši, prirodno je inteligentna i voli sve što je lijepo.

Zbog svoje oštroumnosti i blistava duha ističe se kao savjetnik kojega je uvijek dobro poslušati. U mladosti previše živi za društvo, a snalazi se u svakom društvu i društvo je obožava, ali i iskorištava.

Sa sobom donosi ljubav koja se vidi i osjeća u svakom njenom pokretu i djelu. Za nju se može reći da je svjetlost koja vječno zrači.

Ne zna kazati ne, kada je nešto mole, iako je molba neopravdana. Zbog toga se mnogo puta odriče i najpotrebnijih stvari za život. Najveći uspijeh u životu postiže ako se posveti umjetnosti, ali i u svakom njezinom radu osjećat će se istančani ukus i osjećajnost.

Pedantna je i uredna u svakom radu, a njezin dom je njezin ponos. Mnogo se angažira u radu, rad joj ide od ruke, ali zarada od rada isto tako brzo odlazi od ruke.

Prenagla je u odlukama, koje analizira kada je sve već gotovo. To joj donosi mnogo briga i teškoća. Osobito mora paziti kod stupanja u brak, jer se ne udaje iz ideala i mladenačke ljubavi.