Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Jarac

Komentari isključeni za Jarac

Odgovorajući partner: Bik, djevica
Sretni brojevi: 1, 5, 7
Sretni dani: srijeda, subota
Boja: srebrna

Muškarci

Posjeduje izvanredne intelektualne sposobnosti i neograničenu želju za znanjem. Uporan je istraživač i pažljiv promatrač, svojom marljivošću i strpljenjem postiže ciljeve o kojima drugi tek maštaju.

Posebno cijeni novac i u stanju je da ga zaradi, jer se prihvaća svakog rada. U tome je nekada neoprezan, jer je previše povjerljiv prema prijateljima.

Darežljiv je, ali svakom daru točno procjeni vrijednost i voli da bude jednakom mjerom i uzvraćen. Nema mnogo prijatelja, ali za one koje prizna za prijatelje veže ga duboka i trajna veza.

Takva vijernost prema prijateljstvu mnogo puta ga «opeče».
Hrabar je i ne boji se nikakvih prijetnji, a ako napada, onda to dolazi bez velikih i dugih polemika i svađa.

Ne priča puno, ali puno stvara, pun je snage i energije. Nije rastrošan i najteži osjećaj mu je biti bez materijalnog osiguranja pod starost, no to on neće biti.

Nije tvrdica, niti škrtac i prije bi se za njega moglo reći da je previše darežljiv te da mnoge odluke donosi srcem. Mrzi laž i hvalisanje, ali samo dok nisu u pitanju žene. O tome ima posebno gledište.

Voli žene. Puno im obećava, a malo izvrši i na sve to se smije. Ljubavne boli ne priznaje i nekada je tiranin. Kraj svega toga sviđa se ženama i one ga vole.

Avanture sakriva «kao zmija noge» i teško je upoznati njegov privatni život. Iz svega toga izdvaja brak, te je za dobro svoje obitelji u stanju da žrtvuje sve.

Žene

Žena rođena u to vrijeme je dopadljiva, lijepog tijela i otvorenog lica. Njezine oči su ogledalo njezinog srca i to ne može sakriti.

Voli društvo i zabavu. Sklona je da oprosti laskavcima, ali zna zaustaviti one koji se zaborave. U zabavi zna poći preko ograničenja, ali nikada ne gubi glavu i sva su joj djela sračunata sa razumom i po njezinoj volji.

Ogovaranja ne podnosi, te one koji su joj neprijatelji, uvijek nadvlada i postidi. Njezini pogledi na život su puni optimizma, te svima koji je okružuju podiže moral i snagu. Nije osvetljiva i puno puta, osobama koje su joj drage oprosti za istu grešku.

Ambiciozna je i u rasuđivanju je staložena i promišljena. Osobito se iskazuje u velikim i proširenim poslovima gdje se traži praktičar, organizator i dobar menadžer.

U radu je svestrana i ne boji se nikakvog posla. Za nju se kaže da «što očima vidi – rukama napravi». Rasipava svoju energiju, te je nekada poslovi dotjeraju da posustane, ali samo zbog svoje velike duševne snage sve prepreke savlada.

Mnogo puta razgovara sama sa sobom, osobito kad joj je vrlo teško ili vrlo dobro. Ona je tip žene koja shvaća muškarca, koja poznaje njegove slabosti i želi mu pomoći. Nezamjenjiva je kao drug i prijatelj.

Rodbinske veze po mužu donose joj više brige nego radosti, jer se od nje traži da bude pokorna, a ne ravnopravni član obitelji.

Ponosna je i na silu od nikoga ne traži da je voli, pa će imati dosta neugodnih dana u životu.