Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Lav

Komentari isključeni za Lav

Odgovorajući partner: Riba, Škorpion
Sretni brojevi: 1, 2, 7
Sretni dani: utorak, subota
Boja: zlatna

Muškarci

Muškarac rođen u znaku Lava ističe se svojom smjelošću i otvorenošću u radu. Sve što radi želi da je javno i bez skrivenih tajni.

Realista je i praktičar. Svoje ciljeve usklađuje sa svojim mogućnostima. Priroda ga je obdarila inteligencijom, a svojom bistrinom iz životnih iskustava crpi mudrost.

Može upravljati svojim željama i u svakoj situaciji je gospodar. Voli počast i poštovanje, ali ih i zasluži. Ne obazire se na ogovaranja, a doušnike prezire i ne želi se služiti njima, makar bi mu to donijelo korist.

Vjeruje u ljude. Svakome daje svoje povjerenje, ali tko ga jednom iznevjeri, za njega nema opravdanja. U svakom društvu on je duhovni vođa. Zrači snagom, plemenitošću,te dostojanstvom.

Nesretan je ako ne posjeduje moć vladanja i ni u čemu ne želi biti drugi. Uvijek se bori do pobjede, a poraz nikad ne priznaje. U poslu je korektan i neumoran. Nikada ne ostavi nešto nedovršeno, bez obzira kakve žrtve to traži. To mu stvara neprijatelje, ali se na to ne obazire.

Mana mu je da upada u veliku ljutinu i tada je oštar i strog preko svih granica, što mu je kasnije žao i zbog čega se kaje. U tim momentima opet bi dao sve, bez obzira koliko to bilo njemu na štetu.

Žene ga vole i sretan je u ljubavi. Voli avanture, a uživa i glas zavodnika. Sklon je iskrenoj ljubavi, samo svoje istinite osjećaje sam izvrgava izrugivanju i satiri bojeći se trajnije veze, jer voli slobodu.

Voli djecu, ali mu ona ne donose radost. Negov je neprijatelj vatra i treba da je se čuva.

Žene

Žena rođena u to vrijeme po svojim je shvaćanjima romantičar i puna živahnosti. Na njezinom licu je često osmijeh. Voljena je od svih gdje se pojavi u društvu.

Izbjegava ogovaranje, intrige i svađu i želja joj je da bude okružena istinskim prijateljima, s kojima bi odnos bio harmoničan i skladan.

Tijelo joj je skladno, ima lijepe grudi i lijepe noge. Voli da se kiti, da istakne svoju ljepotu, pa u tome nekada i pretjera. Gorda je i na uvredu je osjetljiva.

Teško oprašta, ali ako oprosti, teško zaboravlja uvredu. Prema istinskim prijateljima nema ograničenja niti tajni. Od poslova najviše joj «leže» oni u kojima dolazi do šireg kontakta s ljudima.

Samosvjesna je, ponosita i ambiciozna. Kada nešto odluči postići, to i postigne. U većini odluka njezina riječ je posljednja. Veliki je optimist, ima veliko povjerenje u bolju budućnost u momentima kada joj je teško, i to joj pomaže u savladavanju poteškoća.

Voli ljubav i voljenog čovjeka, ali ako je prevarena, svu ljubav u sebi ugušuje i ne pokazuje koliko pati. Poslije raskida ne obnavlja stare veze i prima život kao da ništa nije uopće postojalo, ali nije dugo osamljena, jer samoću ne podnosi.

U životu je snalaze mnogi problemi vezani za obitelj, u kojoj je ona glavni stup i oslonac, i sama ih savlada.