Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Škorpion

Komentari isključeni za Škorpion

Odgovorajući partner: Riba, Rak
Sretni brojevi: 2, 3, 6
Sretni dani: ponedjeljak, utorak
Boja: crna

Muškarci

Muškarac rođen u znaku Škorpiona posjeduje velike sposobnosti rasuđivanja dobra od zla. Nikome svjesno ne nanosi zlo, a ako treba pomoć, on će je prvi dati.

Zna vrijednost novca, ali za njega novac nije najvažniji u životu.
Posjeduje izvanrednu vitalnost, nesavladivu volju i ogromnu životnu snagu, a sve to može usmjeriti prema jednom cilju – da osvaja moć i da gospodari.

Za njega ne postoje prepreke niti granice za djelovanje. Mnogi prijatelji ga ne shvaćaju. Nikada ne opravdava svoje postupke, koji ih začuđuju, a mnogo puta i uzbuđuju, jer sve iznosi smjelo, bez kolebanja i na originalan način. Odličan je organizator i rukovodilac.

Mnogo puta se nalazi u životnoj opasnosti ili je centralna ličnost nekog skandala, ali nikada ne klone. Njegov život je surova borba, ali bez te borbe za njega život ne bi imao čara.

Ponosan je i prije oprosti materijalni gubitak ako mu netko nanese, nego uvredu. Uvredu ne zaboravlja. Ogroman dio svoje potencijalne energije troši na fizičku ljubav. Veliki je zavodnik, a kad voli, voli čitavim bićem.

Ljubitelj je slobode i ako mu nju netko želi da oduzme ili suzi, postaje otrovno borben. Ulaskom u brak vidno se mijenja.

Njegov čitav svijet je sretan brak. Sve zadržava za sebe i ne traži tuđa razumijevanja. Omiljen je kod žena i više se kreće u ženskom društvu nego u muškom.

Diskretan je i o njegovu životu drugi veoma malo znaju, a to ga izdvaja od širih društvenih odnosa.

Žene

Žena rođena u znaku Škorpiona, proživi djetinjstvo s mnogo teških dana i od mladosti upozna borbu života.

Mnogo puta očajava jer joj je teško i ne ispunjavaju joj se namjera i planovi, te traži pomoć i razumijevanje, no sve mora učiniti sama, iako joj pomoć mnogi obećavaju.

Okretna je u poslu, te snalažljiva i brza. Posebno se ističe u onim radovima koji zahtijevaju istraživanja nepoznatih područja i stvari.

Pametna je i poznaje život, te je društvo uvijek rado prima, ali nikada ne potpada pod utjecaj društva, nego je samostalna. Teško ju je prevariti praznim obećanjima jer ima veliku životnu školu.

Svoja obećanja ispunjava i daje više nego obeća. Nije pohlepna za bogatstvom, ali ne živi u mašti i fantaziji. Realist je i svjesna svojih duhovnih kvaliteta, koje joj vrijede više od novca.

U braku ne želi da bude potcijenjena figura ili da se iskorištava njezina ljubav. Zahtijeva da se čuje i njezina riječ o donošenju važnih odluka, što većinom i provede.

Ne traži seksualna iživljavanja, ali bez nježnosti i iskrene ljubavi ne priznaje život. Kad voli, voli čitavim bićem. Ne podnosi da s još nekim dijeli voljenog čovjeka. Daje sve, ali i traži sve.

Njezin tip su odlučni, odvažni i autorativni muškarci. Nježnog je zdravlja, i to je u životu sprečava da ne postigne mnogo veće uspijehe i sreću.