Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Vaga

Komentari isključeni za Vaga

Odgovorajući partner: Vodenjak, Blizanci
Sretni brojevi: 3, 5, 6
Sretni dani: četvrtak, petak
Boja: ljubičasta

Muškarci

Muškarac rođen u znaku Vage posjeduje veliki raspon sposobnosti, ali isto tako i mana. Sposoban je da shvaća ljude, da se saživi s njihovim problemima i znade dati savjet i pomoć, ali je lakovjeran i mnogi ga prevare, jer duboko vjeruje u ljudsko poštenje.

Posebno se ističe pravednošću i nepristranošću u donošenju sudova i ocjena. Sve zapaža, sve vidi. Pred njim se ništa ne može sakriti.

Svoje djelovanje prilagođava prema svojoj okolini i društvu u kojem se nalazi, te nikada ne «odskače» od svoje sredine. Odlučan je govornik, duhovit, s velikim smislom za šalu, svestran je i kulturan, ali u svojim šalama ne zna granice i nekada oštro njima kritizira, što mu pogođeni ne opraštaju.

Velika strast mu je putovanje, pun je želja za upoznavanjem najdaljih mjesta svijeta i ako mu to nije moguće u stvarnosti, putuje u mašti.

Optimista u mladosti, idealista i jako pod utjecajem roditelja, što ostavlja trag čitava života. Postiže velike uspijehe u svom radu. Posebno voli novac, pa to nekada prelazi u škrtost.

U trgovini nema sreće. Nije veliki ljubitelj žena, ali u braku je vjeran i postojan.

Žene

Žena rođena u to vrijeme je osjećajna, produhovljena i privlačna. Voli cvijeće, te za svakoga ima lijepu riječ.

Umiljata je i ljubazna. Svestrana je i mnogo više od sebe daje nego što prima. Nije raskalašena i razuzdana, ali joj iz zlobe mnogo toga pripisuju, jer više cijeni muškarce nego žene.

Zbog toga je muškarci primaju u društvo kao svog druga, cijene je više od drugih žena, i žene joj zaviđaju i spletkare. Nikada prijatelja neće iznevjeriti. Pružiti ruku za pomoć to je kod nje pravilo stečeno odgojem.

Roditeljima je zahvalna za život, iako nije dobila veliku pomoć za životnu borbu. Iako je sposobna u svakom poslu i svjesna svoje sposobnosti, nije uobražena.

Radi mnogo i premalo si daje vremena za odmor. U radu postiže dobre uspjehe, jer je diplomat u odlukama, te je odlučna u ostvarenju onoga što si postavi za cilj.

Radosna je kada dobije priznanje za svoj rad, pa joj to daje još veću snagu, ali svoje osjećaje krije u sebi. Svoju prvu ljubav taji i rano se udaje.

U brak ulazi iz ljubavi, puna sreće i poleta, a svome mužu postaje neiscrpno vrelo odanosti i ljubavi. Njezina ženstvenost nema granica. Većinom je brak njezina luka sreće.