Portal-zabave.com

Najbolji i najveći portal zabave!

Vodenjak

Komentari isključeni za Vodenjak

Odgovorajući partner: Vaga
Sretni brojevi: 6, 7, 9
Sretni dani: petak, subota
Boja: smeđa

Muškarci

Muškarac rođen u znaku Vodenjaka je prijazan, duhovit i zbog toga rado okružen prijateljima. Voli zabavu i nikada ne mjeri svoja uživanja novcem što ga potroši.

To ga dovodi nekad u situaciju da novaca nema, ali uspijeva brzo da ga stvori. U svojoj mladosti ističe se naprednim idejama i svojim stalnim traženjem nečega, teko da će u duhu biti nemiran i nespokojan.

Vrlo često je pun ideja kako da se izmjeni čitav svijet.Opterećen dužnostima i obavezama, koje prelaze njegove snage, provodi život pun istraživačkog rada i čak više na korist onima koji ga okružuju kao suradnici, nego sebi.

Proživi mnoge nepravde ali njegovi se osjećaji nisu nikada opteretili mržnjom i željom za osvetom. Plemenit je, altruista, pun humanosti i sklonosti za opraštanje nanesenog zla.

Posjeduje prirodan dar da već pri prvom susretu s nepoznatom osobom može ocijeniti njezine dobre i loše osobine, njezin karakter, njezine namjere i odvojiti svaku istinu od laži.

Za svoj ogroman i koristan rad nikada nije nagrađen pravom i dostojnom nagradom. Dobiva priznanja tek kada ode iz svoje sredine, jer se tada osjeti njegov veliki značaj i gubitak zbog odlaska.

U životu proživi nekoliko teških momenata, ali kao da ih unaprijed očekuje. Oni koji ga poznaju, smatraju da je vidovit, jer mnogo puta pogađa što će se dogoditi, osobito ako je vezano za njega.

Znade svoju vrijednost. Uporan je u traženju svojih prava i nagrada za zasluge. Voli slavu i pohvalu ali mrzi licemjerje. Mnogo polaže na svoju vanjštinu i voli žene, ali nigdje nije stalan u osjećajima.

Kao glava obitelji preuzima veći dio briga na sebe. Za svoju ženu je glavni životni oslonac, iskren prijatelj i nježan ljubavnik.

On je brižan otac i primjeran učitelj.

Žene

Žena rođena u znaku Vodenjaka je od svog djetinjstva vedra i radosna osoba. Mladost joj prolazi u potrazi i traženju ideala i plemenitog cilja za put kroz život.

Po svojoj duši je umjetnik, pjesnik i slikar i sve je oduševljava.
Ona je pravi predstavnik suvremene žene.

Veliki je idealista, temperamentna i maštovita. Posjeduje izraziti smisao za odabiranje modernog, lijepog i stilski ukomponiranog, prema zahtjevima vremena i ritmu života u kojem živi.

Radoznala je i sve je zanima, pa bila to i nevažna, malena stvar ili događaj. Bilo kada se uda, za nju je uvijek rano, jer ima duh mladosti koji se teško prilagođava problemima i dužnostima bračnog života.

Okove ljubavi želi spojiti sa slobodom ili još točnije, ljubiti ali biti slobodna. Za sreću u braku traži jasnije dokaze od pažnje, poklone i lijepe riječi.

Temperamentna je i za nju kažu da je «živa vatra». Ako je iskreno voljena, postaje najbolji životni pratilac svoga muža. Također je eksplozivna i mnogo puta plane punim zamahom svoje ljutine i tada se treba nje kloniti, jer ne podnosi da netko proturiječi u raspravi.

Brzo se ohladi i tada je bolja nego što je bila prije svoje ljutine. Od najbliže rodbine doživi nerazumijevanje i to daje gorčinu njezinom braku i sreći.